Nyblivna Husägare!!

Då var huset vårt :0)
 
Glada i hågen åkte vi raka spåret från banken för att återse vårt inköp. Jag säger bara en sak.. möbler kan dölja vigt mycket.. Vilken tur att vi ändå ska riva och bygga om i stort sett allt
 
för annars had eja gnog börjat gråta. Vi pratar STORA hål i väggarna bland annat.
 
Vi hann även ha första VVS:aren på plats för att lämna offert. Inget trevligt besök direkt. Han tittade på oss som om vi var dumma i huvudet, jaja glada amatörer de kommer aldrig fixa det här, kunde man läsa i pannan på honom. Kan tänka mig att han kommer salta sin offert ordentligt men men det finns fler VVS:are som ska komma och titta, förhoppningsvis är inte alla lika arroganta.
 
Lite rivande har vi börjat med och flyttlastbilen är hämtad :0) I morgon kör vi så det ryker!
 
Fredriks projekt just nu är att ta bort den svarta innerväggen + lite till så att rummet återställs till orginalstorlek. Detta blir vårt framtida vardagsrum men först kommer det fungera som sovrum. Härligt att vakna upp till blodrött varje morgon eller vad säger ni?
 
 
 
 
 
Mitt projekt blir att ta bort hela detta rum ni ser på de 2 nedanstående bilderna. Källare isolerad med bla tretex... Överraskning väntade i den vänstra garderoben som är byggd för att dölja ett avloppsrör. Nice.. 
 
Elementet på bilden går inte att stänga av utan går på full speed. Några idéer? Dör av värmeslag i rivandet.
Spegelvägg in mot rummet som ska rivas. Lyckades givetvis slå sönder en spegel så 7 års olycka har vi att vänta oss.. Tror jag det när vi ska helrenovera ett hus..
Källardörr som ska sättas igen. Istället kommer det en öppning till vänster om denna som ska leda direkt till det gamla garaget.
 
Ful, ful, ful bastu. Bort med skiten. Här ska den nya källartrappan gå :0)
 
Ni får ursäkta att bilderna ligger på sidan. Blogg.se vill inte riktigt sammarbeta idag.. (vänd på huvét vetja)
 
/Nena

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...