Match made in heaven

Det sägs att det här med matchande strumpor är viktigt för tänk om man råkar ut för en olycka eller hamnar i en annan situation där skorna måste av? Jag matchar mina strumpor på ett typiskt Nena-vis. För mig är det en självklarhet att kossor som äter gräs är på sommarbete. Kossor på sommarbete är lika med flygfän som fritt associeras till bin. Le Voila! Och nej det har ingenting att göra med att jag inte har ett enda komplett par strumpor hemma. Absolut INTE.

Det finns inget dåligt väder...

Att ge sig ut på ett distanspass i knälånga löparbyxor och tunt klädd upptill är kanske inte ultimat när det regnar, blåser och är kallt ute. Blev så genomblöt och nedkyld att jag var tvungen att åka hem innan gymmet. En varm dusch, lunch och en hel del te senare är det nu dags för promenix med Loppan. Sen gymmet :0)

Dagens to do!

Utsläpp - Check Distanspass - Check Skötta på gymmet - In progress Lunch Promenad med loppan Rida Mysa med sambon

Skänker en tanke

Skänker en tanke åt dem som inte längre finns ibland oss.

Omotiverad

Regnet hänger i luften, det är snorkallt och jag ska genomföra ett skitpass med en galen hund. Yippie!!! Ha't gött Nena

Planerar, funderar och justifierar

Lite planer har man allt för dagen. Högsta prioritet har inhandlandet av jordnötssmör och vanligt smör. Till proteinbarsen alltså. Utöver det har jag som mission att terra min älskade sambo en hel del under dagen ;0) Det finns en riktigt bra anledning till det, även om han kanske inte håller med, men det får ni inte veta. SÅ DET SÅ.

Stallet ska hinnas med. Danne måste rastas, fodras och pussas på såklart.

Sen blir det ett intervallpass också. Örrk jag avskyr mina intervallpass, de är fruktansvärt jobbiga. Men det finns ett talespråk som heter "ska man vara fin, får man lida pin". Tror nog att det kan appliceras på bättre kondition också.

Funderar lite lätt på att ta med mig Loppan på rundan. Älskling ska jobba länge idag så han kommer inte hinna springa med henne och hon behöver verkligen motionen. Intervallpasset lär väl antagligen bli en dråplig historia i så fall. Men det kan man väl bjuda allmänheten på? Skratt anses vara helande ju.

Ha't gött

/Nena


Sexig

Ojojoj vilken dag det blev igår. Snacka om strul.

Afropowerdansen var helt ok. Inte lika roligt som Sh'bam men helt klart något jag skulle kunna tänka mig att göra fler gånger. Dock inte tisdagspasset för det var med nöd och näppe som jag hann dit i tid. Att köra genom Malmö i rusningstid är inte positivt för hälsan någon gång och det blir inte bättre av att man måste hinna till ett väldigt tidigt pass. Körde lite styrka för bröst, axlar och övre ryggen efteråt men det funkade inte så bra. 24/7 på Värnhem är fullsmockat och har inte all den utrustning som jag behöver för det här styrkepasset så det blev en något förkortad version istället :(

Jag lovar att det var ett flertal som vände sig om och kollade på mig när jag traskade ut ur gymmet iförd lång vinterjacka, knälånga löparbyxor och svarta stövlar. Jag kände mig sååååå sexig... Som hämtat ur en surrealistisk verklighet alltså ;0)

Eftersom jag fortfarande inte haft tid att göra en ny laddning proteinbars tvingades jag köpa en på gymmet. Mastiga 25:- fick man betala för något med nästan lika mycket kolhydrater som protein i. Sliskigt söt var eländet också vilket fick sin förklaring när jag spanade in näringsvärdet ytterliggare. AV 26gr kolhydrater besstod 21gr av socker. Blääärk.

Hem och göra proteinbars tänkte jag men det kunde man ju glömma. Det är nämligen en klar fördel om man har alla ingredienserna hemma... Nytt försök idag alltså.

Ha't gött

/Nena

Gissa vad jag ska idag

Jag lovar, ALLA felgissningar går om ;0)





Ska prova Afropowerdance på gymmet idag. Har spanat in lite Youtubeklipp (så man vet vad man ger sig in på) och det ser superskoj ut. Tror det kan bli en bra uppvärmning inför dagens planerade träning som är styrketräning av bröst, axlar samt övre delen av ryggen. Vem vet, jag kanske inte kan röra mig efter danspasset..

I övrigt tror jag att olika danspass kan vara ett bra komplement till löpträningen och styrketräning. Jag menar, löpning i alla ära men man blir inte direkt smidigare av den och styrketräningen ska vi bara inte prata om.

I eftermiddag är det jag som laddar djungeltrummorna och smörjer på solskyddsfaktor 50!!

Ha't gött

/Nena

Det spökar

Helt plötsligt, som från ingenstans, har jag en bild längst fram i mitt kamerafotogalleri på en okänd man. Bilden efter är tagen igår kväll så jag kan bara sluta mig till att denna bild kommit till inatt.. Vem är denna mystiske man och vad tusan gör han på min mobil??

Så grymt besviken :(

Jag befinner mig, tillsammans med en av mina kollegor, i ett beroendeträsk. Det hela började med att en annan kollega introducerade mig för Yogis Sweet Chili te /tack för det Ann). Inkörsporten var given. När jag sedermera introducerade min danska kollega för detta underbara te var utgången given. Våra skrivbord dignar under tyngden av tesorter och vi rekommenderar ivrigt nya smaker för varandra. Nu fick jag en påse karamellte av min kollega och förväntansfull tog jag en första klunk. Inte tusan smakade det karamell? Inget fel på teet i sig. Men förväntar man sig riktigt krämig karamellsmak så är besvikelsen ett faktum.

Det är inte som det ser ut. Promise.

Det skulle inte förvåna mig om jag blir stoppad av Tullen idag. Mina fina hemmagjorda proteinbars ser nämligen ut som hashkakor och ja folieförpackningen gör väl inte saken bättre... Och med lagen om alltings jävlighet kanske man ska slipa på förklaringen redan nu? ;0)

Kan Inte Klia Mig På Näsan

Styrketräning idag med fokus på bröst, övre delen av ryggen samt axlar. Nu är ju ingen övning helt begränsad till en viss muskelgrupp utan en del andra är mer eller mindre involverade. Av de 12 övningar som ingick i dagens program var axlarna involverade i samtliga. Jag har väldigt LITE muskelstyrka i mina axlar... Kan inte lyfta händerna över brösthöjd nu och givetvis kliar näsan som tusan eftersom jag inte kan klia tillbaka...

Jag experimenterar

Det slog mig idag (ja, jag kan vara lite trög ibland) att vi betalar dyra pengar för proteinbars med den ena konstgjorda tillsatsen efter den andra när det inte borde vara en omöjlighet att göra egna som både är billigare, har en högre andel protein OCH enbart innehåller naturliga ingredienser. Givetvis gav jag mig i kast med projektet omedelbart och har nu en hel drös med proteinbars i kylen. Tillverkningskostnad 5:- istället för de vanliga 20. Proteinmängden blev densamma dom i de bättre köpes men ingredienserna är åtminstone naturliga. Dessa innehåller sojamjöl, proteinpulver, ägg, nötter, sesamfrön, psylliumfrön, 81%ig. Choklad samt akaciahonung. Nästa gång blir det mindre mängd honung och choklad för att försöka öka proteindelen mer.

Glad Påsk

Nu är det inte bara kusinen som klagar på att jag inte skriver här dagligen så nu får man välan skärpa till sig. Eller vad säger du Bosse? ;0)

Och på tredje dagen uppstånden ifrån de döda..

Efter att ha hostat, nyst, snörvlar, haft eld i ögonen, sandpapper i halsen och en trumslagare i huvudet känner jag mig nu återigen som en normal människa. Nåja, inom vissa givna gränser då såklart. Träning i morgon kanske?

RSS 2.0