HIPP HIPP HURRA!

Idag är Antons födelsedag. HURRA HURRA HURRA! Brorsonen fyller ETT idag vilket firas med en Woodytårta.

Invigning

Nya skor idag ja. Man märker att spänsten tagit slut i de gamla skorna när de nya känns som 2 trampoliner.. Blev ett par Asics Torrano, ett par terrängskor som förhoppningsvis ska hålla året ut i alla fall. Tänk, dessa skor kommer bära mig runt en halvmara i terräng i sommar. Då måste de ju vara bra :0)

Tempoträning i uppförsbackar. varför inte?

Tempoträning i Bokskogen idag. Brände gött i benen efteråt :0)

Skräckfylld premiärtur

Iklädd vad som bäst kan liknas vid hockeymålvaktsutrustning var det en darrig Nena som klängde sig upp på hästryggen. Goa Maria stannade kvar i ridhuset ifall jag behövde hjälp. Danne, som skulle kunna göra reklam för Red Bull, höll sig någorlunda i skinnet. Lite studsande och allmänt spänt men han lät mig sitta kvar iaf. Tur var väl det för i morgon gör vi om det ;0)

Underbara söndag

Stavgångsrunda i Skrylle med Katja och löprunda i Bokskogen med Älskling. Nu stallet och sen Tacos ikväll. Yummie. I morgon väntar vet. Besök med Danne. Håll tummarna.

På tork

Är lite förkyld idag. Det skulle kunna bero på att jag var blöt i häcken igår när jag sprang. Och med blöt menar jag dyngsur, inte bara i häcken heller utan i stort sett överallt. Så går det när man glömmer stänga locket på vattenflaskan man har med sig i träningsväskan och upptäcker det för klockan tre på jobbet.. Mina desperata försök att torka kläderna i fönsterna på jobb måtte sett roligt ut men hjälpte tyvärr inte helt :(

Boktips

På mitt sängbord ligger just nu en oerhört intressant bok som ALLA borde läsa. Med boken följer dessutom ett presentkort på aktier till ett värde av 200:- inte helt fel väl?

RSS 2.0