När det skiter sig ordentligt

Ibland skiter det sig och ibland skiter det sig riktigt jädra ordentligt..

På grund av olika omständigheter tvingades jag avsluta arbetsdagen med att deleta 2 dagars jobb.. Kände lite för att gråta då faktiskt..

Bara att sätta sig nu ikväll och börja om från början *suck*

Lite glögg, pepparkakor och vit choklad kanske hjälper?


Ett livspussel.

Livet är som ett pussel. Vissa bitar faller på plats på en gång medan andra kräver en hel del vändande och vridande innan de passar in i bilden. Sen finns det dem som man efter ett tag inser inte alls hör till det aktuella pusslet i fråga utan har slunkit ner i kartongen av misstag.

Jag har turen att ha funnit tre av mina hörnbitar. Fredrik, Danne och Loppan.

Bjuder på en liten bild från gårdagens promenad med Dannemannen. Det är möööörkt nu om kvällarna brr.


Fångad i en Aladdinfilm

Ligger och softar på en flygande matta lik den i den ack så berömda Disneyfilmen. Gungas i en behaglig rytm som får mig att associera till en roddbåt om sommaren.. MEN så blir gungande lite mer intensivt, det där behagliga byts ut mot ett lite för intensivt krängande. Jag börjar må illa, jag vill hoppa av nu, jag vill vakna..

Vaknar upp och inser att jag befinner mig i min säng som enligt mitt tycke kränger lika illa den. Jippie!! Snurrsnurr redan på morgonkvisten. Den här dan ser jag fram emot :(


 /Snurrfian

Nya livet startar NU! för typ femtioelfte gången..

Har tagit tag i mitt liv idag :0)
Eftersom älsklings bil dog efter bara en månad *suck* så har mina dagar mest gått ut på att hämta och lämna honom och Loppan på allehanda ställen. Nya bilen hämtas dock på fredag så då kan jag återgå till gamla rutiner igen :0)

Men som sagt, tog tag i det hela redan idag. Trotsade magontet och promenixade först med Danne för att sedan bege mig till gymmet. Rygg och biceps stod det på programmet, lär väl inte kunna röra mig i morgon men det är smällar man får ta.. Jag kanske inte fixar att gå ner i vikt men då får man ju satsa på att gå upp i muskler i stället ;0)

God natt

/Nena


Vi kan oxå!!

Jag och Älskling håller på och provar ett nytt system här hemma. Ett system som förhoppningsvis leder till att vi också kan ha det fint hemma UTAN att behöva städa järnet hela helgen.

Återstår att se hur det går..


RSS 2.0