Drömmar

Jag har alltid velat skriva en bok. Låter kanske inte så märkvärdigt, de flesta drömmer väl om att någon gång i sitt liv vara författare. Sitta i hängmattan på sommaren med laptoppen i knät. Eller framför brasan på vintern.

Men hur underbart det än låter så är det inte därför jag vill skriva en bok. Under hela min uppväxt skrev jag, oftast som skolarbeten men även en del på eget bevåg, och det som jag tyckte om var att se historien utveckla sig. Oftast hade jag inte en aning om vad som skulle hända eller vad jag överhuvudtaget skrev. Det var inte förrän jag gick tillbaka i texten och läste vad som stod som även jag tog del av berättelsen. Det är den känslan. Känslan av att få vara på första parkett när en berättelse visar sig för första gången. Det är den känslan jag saknar och det är även därför som jag går runt med mina drömmar om att någon gång skriva en bok.

Så varför sätter jag mig inte bara ner och skriven den där boken då? Ska det vara så svårt?

Ja livet är väl inte direkt som det var när man var barn.. Som vuxen har man förpliktelser. Det är jobbet, sambon, hunden, hästen, matlagningen, städningen, tvätten, disken, träningen, vännerna och allt annat som ska hinnas med. Var finns tiden att finna inspiration till en bok? Att börja skriva är inte mitt problem, det finns hur många öppningar till en bok som helst. Nej, det är en bit in i en berättelse som jag brukar stanna upp och få problem att gå vidare. Under skoltiden så fanns det alltid en deadline, en dag då ett färdigt verk skulle lämnas in och oftast skrev jag resterande del av ett verk på småtimmarna innan inlämning.

Något sådant finns inte i vuxenlivet. I allt kaos, alla måsten och alla borden är det i stort sett omöjligt att på egen hand pusha sig själv igenom det där stoppet som så obarmhärtigt dyker upp efter ett litet slag. Det är därför som jag går runt och drömmer om att skriva en bok istället för att rent faktiskt sätta mig ner och skriva den.

Så jag drömmer om att skriva en bok och jag lär väl antagligen få fortsätta drömma om den där boken som jag förhoppningsvis ska lyckas skriva någon gång i framtiden.


/Nena

Jag har fått ett gäng stalkers på halsen

Visst är det härligt med uppmärksamhet? Visst vill vi alla innerst inne bli uppmärksammade av så många som möjligt?

Jag har fått denna uppmärksamhet, fast kanske inte på det sätt man drömmer om. Jag är förföljd..

Inte av en, inte av två utan av tusentals. De förföljer mig när jag springer, när jag är ute och rider, stör mig när jag slappar i soffan och jäklas med mig när jag sover. Det värsta är att det spelar ingen roll vad jag gör, ingen annan är så intressant som jag. Ingen annan vill man göra livet surt för som för mig.

Det är så underbart att som igår, ligga där i sängen och räkna till inte mindre än FEM stycken i sovrummet. Fem stycken som alla kommer ta sin del av mig innan morgondagen gryr (inte en enda så mycket som tittar på sambon). Ska det fortsätta såhär så kommer jag få blodbrist, jag lovar.

Myggjävlar!!



/Nena

Tisdagen i siffror

Gör ett eget inlägg åt dagens siffror.

Frukost: 1 ägg, ½ burk makrill, 1½ msk majonnäs.
Lunch: kycklingfilé, ägg, sallad och inlagd gurka
Kvällsmat: Hamburgare med avocado i LCHF bröd.

Gjorde ett LCHF bröd enligt detta recept som framförallt Fredrik kan ha till frukost. Jag klarar mig än så länge utan bröd men älsklingen är en vanemänniska och har gått och gnällt här så nu gjorde jag slag i saken. När jag ändå höll på att baka så gjorde jag två satser och sats nummer 2 blev 6 stora bullar/hamburgerbröd. Mina bristande bakkunskaper till trots måste jag säga att åtminstone hamburgerbröden blev superbra och jättesmarriga. Hur frukostbrödet blev lär jag väl få höra på morognkvisten, åtminstone om det inte blev till belåtenhet ;0)



Träningen blev som nämnt inte riktigt som planerat. Räknar jag om veckans mål från 10km till dagens 3km så innebär det att jag ska springa 3km på max 25min och 12 sek. Min totala tid, mörkret och panikattacken till trots blev 23,32.45. Gott och väl inom tiden alltså. Nu gäller det bara att jag kan hålla i detta veckan ut..

Siffrorna från rundan ser ut såhär:

Total tid: 23,32.45
Genomsnittligt tempo: 7,49min/km
Medelhastighet: 7,7km/h
Maxhastighet: 12,8km/h
Genomsnittlig puls: 158
Maxpuls: 182
Totalt uppför:182m
Totalt nedför:199m
 
Godnatt


/Nena

Panikattack

Har ni någonsin blivit så övermannad av er egen rädsla att hjärnan liksom bara talar om för kroppen att det är dags att lägga sig ner och invänta döden?

Skulle som bekant springa 6km idag. Eftersom jag enbart springer terräng och eftersom jag kom ut alldeles för sent bestämde jag mig för att springa 2 varv på den upplysta 3km slingan istället för 1 var på den icke upplysta 7:an. Jag är nämligen så in i bomben mörkrädd att jag helst springer där det finns ljus (gärna människor också men dem kan jag trots allt klara mig utan).

Även om 3:an är upplyst så är det ett visst avstånd mellan dessa lyktstolpar.. och i skogen är det som de flesta av oss vet mörkt när det är mörkt..

Mörkrädd som jag är började jag genast trigga upp mig själv, inbillade att jag var vilse, att det kom någon bakom mig (vilket kanske inte hade varit så konstigt på ett löparspår), att det fanns monster gömda bland träden och ja att jag skulle dö helt enkelt. Pulsen spikade och pulsklockan skrek åt mig att slå av på farten. Men jag klarade det inte. Sprang runt i vild panik och fick övermanna en extrem vilja att bara lägga mig platt på marken och försvinna.

Det kanske är onödigt att nämna att det bara blev ett varv på den där 3 kilometers slingan? Sprang raka vägen in i bilen utan tillstymmelse till stretching, vred om nyckeln och slirade därifrån med gråten i halsen.

Så nu sitter jag här med halvkramp i vaderna och en allmän känsla av misslyckande fast innerst inne vet jag att jag är superduktig som trots min rädsla faktiskt tog mig runt. Det blir till att försöka komma iväg lite tidigare nästa gång helt enkelt.



Loppan lade sig demonstrativt i min träningsväska när jag kom hem. Som för att säga "nästa gång tar du med mig matte så skyddar jag dig mot alla monster". Mattes lilla sötnos.

/Nena


Uppdatering Lördagens träning

Här kommer den utlovade uppdateringen:

Total tid:1,28,41.55
Genomsnittstempo: 8,57min/km
Medelhastighet: 6,7km/h
Maxhastighet: 14km/h
Genomsnittspuls: 162
Maxpuls: 187
Totalt uppför: 727m
Totalt nedför: 728m

/Nena

Dagen idag

I kontrast till förra veckan så är jag nu On Track igen.

Veckans mål är att kunna springa 10km på under 1,24,00. Nu blir det dock inga 10km denna veckan utan 6km, 7km resp 8km utöver torsdagens intervallträning.

Omändrat till 6km som är dagens distans så blir veckans maxtid 58min och 48 sek.

Börjar känna mig lite uttråkad över de terrängrundor som står till buds oavsett hur vackra och hur lämpliga de är att springa. Blir därför till att spana runt lite efter nya rundor innan jag blir helt uttråkad.



Hur vackert det än är så blir det lite tjatigt efter ett tag.

/Nena

Kolhydratsfrossa

Har varit minst sagt lite borta från bloggen i en veckas tid vilket helt och hållet beror på att jag har varit i full färd med att kolhydratsfrossa..

Fick nämligen ett inte så trevligt samtal förra veckan och ja det är väl lika bra att erkänna, jag äter choklad när jag är upprörd. Choklad i stooora lass har det blivit alltså. Så mycket choklad att jag aldrig mer vill se åt en chokladbit. Just DET kommer iofs att ändras igen men ni förstår känslan.

Jag tänker dock inte ha några skuldkänslor över mitt frossande. Se där ett steg i rätt riktning. Istället tänker jag glädja mig åt att jag trots mitt mående släpade mig ut på mina träningspass.

Torsdagens intervall/gympass var hårt som gud vet vad.
Valde att köra alla mina intervaller (+ upp och nedvärmning) på 1 grads lutning. Det tar ganska bra måste jag säga och fort går det då rakt inte.

Styrketräningen såg ut såhär:

Weighted hypers: 3*10 med 5kg vikt. Behåller detta då det kändes för j-ligt.
Kabelcrunches: 3*10 med 35kg. Höjer till 40kg nästa gång.
Drag till bröst: 3*10, kommer inte ihåg vikten (piinsamt)
Benpress: 1*10, 2*8 på 110kg. Behåller
Bänkpress: 1*10, 2*8 på 35kg. Behåller
Sittande rodd: 1*10, 2*8 på 60kg. Behåller
Axelpress: 3*10 på 15kg. Fortfarande hur tungt som helst men höjer iaf och ser hur det känns.

I lördags så skulle jag så "springa" de beryktade 10km på under 1.31 för att ligga enligt plan.
Fortfarande springer jag långt ifrån hela rundan (kör med pulsklocka och ska inte springa över en viss zon) men lyckades trots det kapa min tid med ca 9 (!) minuter. Den totala tiden blev alltså 1.28 ngt.

De exakta siffrorna från lördagens löpning kommer in i eftermiddag i ett alldeles eget inlägg. Kan bara säga att jag har en hatrelation till de 2 kilometrarna uppförsbacke som rundan avslutas med.



Måste hitta ett mer LCHF anpassat sätt att frossa på när sådana behov sätter in...




Gårdagen i siffror

Frukost: 1 ägg, ½ burk makrill i tomatsås, 2msk majonäs
Lunch: 2 skivor kamfilé, 2msk grönsaker med ost, broccoli, sallad, gurka och vitlöksklyftor
Eftermiddag: 1 gräddbulle med mörk choklad
Middag: 1 port mexicanagryta, 1½ avocado
Efter träning 1 dl proteindryck

Kommentar: Lyckades med nöd och näppe undvika chokladkakan i kantinen, kom ner och var under hela eftermiddagen stark spekulant på fruktskålen som står på vår avdelning. Lyckades uthärda men bröt ihop när en kollega gick runt och bjöd på lyxgräddbullar med mörk choklad. Kunde inte för mitt liv förstå varför jag inte fixade detta förrän igår kväll när lingonveckan påbörjades. Then all made sence..

Fredrik var snäll och blandade proteindrycken åt mig, dock tog han jordgubbssmaken och ja jag kan helt enkelt inte dricka den längre utan kräkreflexer så det blev som det blev.

Träning blev det i form av 7km terräng. Målet är att denna veckan kunna springa 10km terräng på 1h 31min. Omvandlat till 7km blir det 1h 3min och 42 sek. Kom in på 1h 3min och 45 sek. Borde med andra ord klara målet på 10km i slutet av veckan.

Lite statistik från träningen:
Avstånd: 7km
Total tid: 1.03.45,18
Genomsnittligt tempo: 9.06min/km
Medelhastighet: 6.6km/h
Maxhastighet: 11.5km/h
Antal kcal: 546
Genomsnittlig puls: 157
Maxpuls: 179
Totalt uppför: 434m
Totalt nedför: 441m

Jahapp det var det det :0)

BTW Hade tänkt fota mig var 20:e dag för att jämföra med målbilden.


God morgon




Köpte lite nytt te igår. Är en sucker på örtte så scannar butikerna varje gång jag handlar efter nya sorter. Just dessa teerna ska inte bara smaka bra utan göra nytta också, återstår att se.

Drack Morning Detoxen till frukosten i morse. Det är inget lakritste men helt okej i alla fall.




I kväll hoppas jag hinna iväg på Core och så måste jag bli klar med alla uppgifterna i Hyresrättsjuridiken. Deadline idag, tenta i helgen. Jippie..

Så tröööööött

Tog mig runt 10km på 1.37.30,60 inget att applådera med andra ord. För att klara Lidingöloppet på måltiden så behöver jag förbättra mig med 1 minut om dagen.. Jo tjena som om det kommer hända.

Märkte av mina trötta muskler redan vid första ordentliga uppförsbacken, det sa bara tvärstopp - gick knappt att rubba benen och efter det var det på två trötta ben som jag tog mig runt.

MEN jag tog mig runt i all fall och den extremt usla tiden borgar ju för att jag bör förbättra mig till nästa gång. Eller?

Sen kunde gott sambon meddelat att de sista 2 kilometrarna bara gick uppför. Tog knäcken fullständigt på mig om jag får säga det själv.

Åkte inom och handlade lite keso samt lightsaft med apelsinsmak. Helt ok som mellanmål (sen lunch i mitt fall).

Ikväll blir det KOLAKAKOR(!) tro det eller ej. Har fått extrema cravings på dessa underbara saker och vips hittade jag en LCHF variant som jag hoppas orka testa ikväll. (Google is your friend).

Receptet är snott av Fröken Ela

100 gr smör
1 dl sukrin
2,25 dl mandelmjöl
0,5 tsk bikarbonat
0,5 tsk ekologisk vaniljpulver

Värm ugnen till 175 grader. Vispa smör och sukrin krämigt. Blanda alla torra ingredienser och vänd ner i smeten. Rör allt till en “kaksmet”. Dela den i två och gör två längder, placera dessa på en plåt med bakplåtspapper. Platta till dom lite. Grädda mitt i ugnen 12-15 minuter. Låt de sedan svalna och skär sedan längderna på snedden.

Yummie



Fredagsrapport

Blir en väldigt kort rapport för Fredagen.

Frukost: 2 ägg, 1 kopp te
Lunch: köttgryta med ½dl ris, sallad, gurka, morot. 1 bit brieost.
Eftermiddag: Proteindryck
Kvällsmat: 1 avocado, 1 grillkorv, turkisk yoghurt.

Smååt köttbullar innan kvällsmaten som tyvärr blev väldigt sen. Lyckades även trycka i mig en glass direkt efter..

Har funderat lite över det där nu på morgonkvisten och tror att felet ligger på lunchen som inte var någon höjdare. Var liksom inte nöjd efter att ha ätit den och det följde mig resten av dagen. Glassen beror på min underbara sambo som har grymt dåligt inflytande på mig (+ självklart min dåliga karaktär) och som tvunget skulle stoppa i sig glass. Tror dock att om jag varit mer tillfreds med maten under dagen så hade jag nog klarat att hoppa överglassen trots Fredriks frestande.

Bra mat, och framförallt rätt mat är alltså en nödvändighet för att förhindra småätande. Det hamnar i minnesbanken.

Det var planerat 45 minuters promenad med Loppan men jag orkade inte igår. Var helt skakig hela dagen efter torsdagens träningspass så valde att lyssna på kroppen och ta en vilodag istället.

Idag blir det däremot ingen vila trots att jag har sådan träningsvärk i röven att jag inte kan sitta upp. Nej, 10km terräng står på schemat i pulszon 3. Får se hur många timmar det tar mig - lär väl inte kunna ta mig upp för backarna ens..


Bjuder på en halvkass (okej då helkass) bild på mig som uppmuntran i detta tråkväder.


Nej nu jäklar måste jag ta mig i kragen och ge mig ut, kan inte skjuta upp det hur mycket som helst jue.

See ya

/Nena

Dagen efter

Åhh fy vilken dag det blev igår.

Upp, misslyckas med att koka äggen, äta upp resterna av brieosten, slänga i mig en kopp te, köra Fredrik till jobb, köra Loppan till dagis, bilen till verkstan, hämta ut lånebil, tanka densamma och slutligen köra till jobb med exploderande huvudvärk..

Kom jag i röran ihåg proteindryckerna? Skulle inte tro det va. Var jag aphungrig när det började närma sig lunch? ähum JAA!

Blev som sagt hissen till matsalen (tyvärr) som dagen till ära bjöd på ugnsbakad kycklingbröst (mumma) med pommes.. Kunde inte låta bli dem helt. Potatis i alla dess former är en av mina stora laster. MEN istället för att fylla tallriken så tog jag ca en deciliter så lite stolt över mig själv iaf. Slängde på sallad, gurka, fetaost och vitlöksklyftor också och stod mig ganska gott på det faktiskt.

Hade tid hos massören på jobb och har nu ytterligare en som aldrig varit med om så spända och inflammerade muskler som mina *suck* vill att skiten ska släppa nu jue.

Tillbaka till verkstaden för att byta bil. Visade sig att det inte var något fel på vår bil utan det var däcken som var felslitna. Blir till att ringa Däckfirman idag alltså. Hämtade Loppan som efter sin första dag på dagis var helt slut och däckade ihop i en lite hög redan i bilen den sötnosen.

Någon träning blev det inte förrän Fredrik kom hem eftersom jag inte vill lämna Loppan själv hemma när hon redan fått så många intryck under dagen. Istället mös vi i soffan medan jag knaprade i mig oliver och pimplade te. Superkvällsmat eller vad säger ni??

Träningen tog där den skulle kan man ju säga. Hulkade över papperskorgen ett antal gånger och av någon anledning så rörde sig timern i slowmotion under intervallpasset. Det märks att man inte sprungit sedan första veckan i juni. Kondition är som alla påstår en fäsrkvara. Kan bara hoppas att den kommer tillbaka hyffsat snabbt igen. Körde all löpning på 0,5% motlut som vanligt men funderar på att höja till 1% nästa gång.

Det är inte enbart löpningen som har fått stå åt sidan i sommar. Även styrketräningen har blivit överhoppad. Slut som jag var så valde jag därför att hoppa över weighted hypers, kabelcrunches och "drag till bröst".

På de andra övningarna gick det såhär:

Benpress 100kg 3*10 - höjer till 110kg nästa gång
Bänkpress 30kg 3*10 - höjer till 35kg nästa gång
Sittande rodd 60kg 2*10, 1*8 - behåller
Axelpress 15kg 3*10 - behåller. Vet att jag enligt antalet rep borde höja men de sista 2 vaar supertunga så jag väntar lite till.

Sammanfattningsvis kan jag bara konstatera att det märks att jag har tappat, inte enbart konditionen utan även mina muskler som jag var så stolt över. Bara att bita ihop och börja om.

De avslutande 2km jogging var jag så slut att jag knappt orkade röra varken armar eller ben så jag tippar på att kroppen fick vad den tålde, och lite till.


Hatkärlek tror jag det heter..

Målbild

Till mitt superduperflummiga mål måste jag givetvis ha en målbild.

Så.. ja här kommer den helt enkelt.



Med andra ord magrutor och snygga armar. Detta innebär givetvis fin rygg också. Har medvetet valt en bild som inte visar nederdelen av kroppen då den delen ligger helt utom min kontroll. Jag tillhör kategorin som ser ut som om jag vore ihopsatt av två olika personer. Drar strl. S/M upptill och XL (om jag har tur) nertill.

Bowlingkägla med andra ord.

Så jag tänker fokusera på att nå mitt mål med överkroppen och så får nederdelen helt enkelt hänga med så gott det går. Alla negativa förändringar på den är positivt (hmm) hur små de än är så jag vill inte riskera att bli besviken som så många gånger förr.

Idag står det förresten Intervallträning på schemat så det får allt bli ännu en tur till gymmet..

*Uppvärmning 2km lugnt
*3*5min med 2min vila. Pulszon 4 (Vill du läsa om pulszoner kan du göra det här)
*20min styrketräning (Använder mig utav detta programmet med tillägg av sittande rodd)
*Nedjogg 2km lugnt
 
Känns ju bra med mina stumma ben (hrrm). Ska bli intressant att se vilket tempo jag orkat hålla i den pulszonen. Egentligen föreskriver mitt löparprogram ett tempo på 5:30-5:50min/km men eftersom jag varit sjuk sedan Vansbrosimmet väljer jag att ignorera det och enbart ha koll på vilken zon jag ligger i. Med lite tur ligger jag inte ljusår ifrån rent tidsmässigt. Den som lever får se helt enkelt.

/Nena

Att komma ihåg

Note to self: Inte stoppa handen emellan Loppans mun och en leksak just när hon ska bita tag i leksaken..

Jaja, alla gör vi misstag. Vissa av osss oftare än andra. Men skit i det. Hur gick det med utmaningen igår? Klarade jag mig? Jag skulle nog skriva godkänt på gårdagens prestation faktiskt. Inget extraordinärt men helt klart godkänt.

2 kokta ägg och en kopp sweet chai till frukost - yummie

Glömde proteindryckerna hemma - pucko

Till lunch var det någon helt smaklös fisk (får lunch på jobbet om ni undrar), tog ca 1 dl av riset, lite av såsen som verkade gjord på C.F. och massor med sallad. Lyckades t om undvika de nyfriterade chipsen som låg precis i slutet. - Mycket nöjd med den prestationen

Åkte och tränade på helt tom mage. Inte så supersmart kanske. Ännu en sak att skriva upp på minnesdisken. 45 minuters promenad enligt schemat jag skrev igår genomfördes. Jag glänste väl inte direkt (mer än av svett) men jag överlevde. Brände ganska bra i benen de sista 15 minuterna och hastigheten fick tas ned till 4,5km/h när lutningen var 13% Men jag gjorde det och det kan väl bara gå bättre nästa gång? Känner mig lite halvstum i benen och har lite ont i vänster knä vid trappgång så det blir till att ta hissen till matsalen idag. Liten miss i planeringen men hellre att vara hel än att jag tvunget ska gå uppför trapporna idag. Det kan vänta till imorgon.

Hämtade Loppan och handlade lite smått på hemvägen. Lyckades helt klara mig igenom affärens lockande godis och kakhyllor TROTS extrem hunger efter träningen. Blev lite plockmatsstuk på kvällsmaten igår då både jag och sambon var helt slut. Lite köttbullar, några bitar korv, lite fylld pasta (MISS helt klart men sambon hade blandat det och jag ville inte såra honom, blev iaf bara några bitar max 1 dl). Lite brieost då den andra osten inte var något för mig samt en farlig massa gröna oliver. Superdupergott.



Ser ni förresten vilken fin "nedräknare" jag har skaffat mig? Blod svett och tårar, nåja mest tårar, låg bakom den.

/Nena

En utmaning helt i min smak

Förbluffande intressant är att nu när jag äntligen börjar komma på banan igen efter sjukskrivningen (även om huvudet fortfarande tar kål på mig då och då) så kommer räkan med en utmaning.



Utmaningen går ut på att sätta upp personliga mål inom kost och träning som ska hållas benhårt i 100 dagar. Slutdag är alltså den 14/11. Precis lagom till decemberfrossandet alltså.

För egen del så är målen dessa:
*Kunna springa milen på under 60 min (Terräng)
*Bli starkare
*Få rutin på min träning
*Utvecklas inom min ridning, både mentalt och rent faktiskt
*Minska i omfång
*Hålla igen på kolhydraterna och kalorierna
*Komma igång och träna var dag (powerwalks räknas som träning också)

Jahapp, nu är det på pränt. Ingen återvändo mao. Igår blev det skogen och idag blir det 45min gång på löpbandet med motlut. Tänkte köra såhär:
5min på 2%,
5min på 7%,
5min på 4%,
5min på 9%,
5min på 6%
5min på 11%
5min på 8%
5min på 13%
5min på 2%

Återstår att se om jag kan röra mig i morgon. Klarar det borde jag göra. I värsta fall blir det till att gå långsamt ;0) 

Kort presentation

Varför skriva ett "Hej och välkommen till min blogg" inlägg? Varför presentera sig?

Tanken med denna blogg är helt och hållet att ge utlopp för mina tankar och funderingar. Högt som lågt, genialiskt som oberipligt. Ja kanske mest det senare då..

Men om nu någon råkar snubbla över denna blogg där ute i cyberspace så kanske det är på sin plats att meddela vad det är för en dåre som sitter bakom tangenterna?

Nena kallas jag, 28 år gammal (ja, det är helt på sin plats att använda benämningen gammal nu), stolt ägare till hästen Danne, valpen Loppan och Sambon Fredrik. Den sistnämnda har jag iofs ingen äganderätt till men iaf.

Bor på landet i ett stort hus som vi hyr av min styvfar. Som BTW bor 700m bort. Jag VEEET det är dårskap att bo så nära dem OCH hyra av dem.. Det behöver inte poängteras. Drömmer om att inom några år kunna bygga eget ihop med sambon. Känslan av frihet hägrar framför ögonen. Åh just det, glömde jag nämna att vi har delat kök med en annan hyresgäst som hyr resten av huset?? En mardröm om jag får säga det själv. Den nuvarande hyresgästen är.. ja hur ska man beskriva det? Låt oss säga som så att jag får ångest av tanken på henne..

Försöker mig på en Tjejklassiker och ser absolut inte fram emot Lidingöloppet i år. Få inte panik av mitt yttrande jag är på intet vis någon vältränad pangbrud. Faktum är att jag flåsar runt med med mina överflödskilon som vägrar försvinna och drömmer om en fettsugning. Jag är oerhört naiv vad det gäller träning och kosthållning. Går på allt och luras av alla, givetvis utan något som helst resultat. Jag är personen man ska följa om man vill veta "What not to do".


RSS 2.0